072_abu8276-web

De Zeeuwse Onderwijsdag

De Zeeuwse Onderwijsdag beleefde z’n première op 19 oktober 2016. Een dag voor alle sectoren van het onderwijs in Zeeland, van primair onderwijs tot wetenschappelijk onderwijs. Bedoeld voor docenten, managers, stafmedewerkers en bestuurders. Doel: kennisuitwisseling en verbinding. Verbinding met elkaar én met nieuwe en toekomstige ontwikkelingen. Thema: professionalisering is een doorlopend proces.

Het initiatief voor deze dag is van het programma Zeeland Centraal dat daarmee tevens zijn driejarig programma officieel afsloot. Programma Zeeland Centraal heeft in 2014 en 2015 twee studiedagen georganiseerd waarin eigen resultaten en projecten gepresenteerd werden. Ook nu gebeurde dat tijdens zes themasessies die gehouden werden gelijktijdig met themasessies van de samenwerkingspartners voor deze eerste Zeeuwse Onderwijsdag.
In 2017 krijgt deze dag een vervolg, om precies te zijn op 11 oktober. En als het aan de organisatie én de aanwezigen ligt, is het een blijvertje: kennisdeling en in contact komen met elkaar is volgens de brede Zeeuwse onderwijsgemeenschap zinvol, inspirerend en leerzaam.

Dit verslag is een vervolg op de verslagen van de studiedagen 2014 en 2015 en beschrijft specifiek de bijdragen vanuit het programma Zeeland Centraal. In de bijlage is algemene informatie opgenomen over het nu afgesloten programma Zeeland Centraal.

Lees hier het volledige verslag.

About Cordyvdb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *