Upcoming events

Event Information:

 • wo
  06
  Apr
  2016
  do
  07
  Apr
  2016

  Dé Conferentie voor Onderwijs-ontwikkeling en ICT

  Hele dagMartinaplaza, Groningen

  Welkom op dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT. De plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen: daar gaat het de komende twee dagen om. We zijn trots dat Noorderpoort wederom gastheer is en we u voor de tweede keer in Groningen mogen ontmoeten. Groningen staat bekend om zijn nuchtere en praktische instelling en als écht Groningse gastheer kunnen we hier tijdens de conferentie alleen maar op aansluiten. Want dat is Noorderpoort: trots !

  Nait Soez'n, moar Broez'n
  Groningers zijn prettig direct en een beetje ruig. Sommigen ervaren dat als lomp en stug, maar wij zien het meer als eerlijkheid en rechtdoorzee. We nemen niet zo snel een blad voor de mond. Daarnaast zijn we innovatief en durven we buiten de lijntjes te kleuren. Een goed voorbeeld hiervan is de grote rol die we spelen binnen de ontwikkelingen op het gebied van windenergie en hoe Noorderpoort hiermee als ROC de regio versterkt. Zo bieden we sinds kort een uniek keuzedeel Onderhoud aan Windturbines aan bij Noorderpoort Energy & Maritime.
  Het belooft weer een succesvolle conferentie te worden voor al die enthousiaste mensen uit de mbo sector. Voel u welkom in onze mooie regio, waar we staan voor échte Groningse trots met elan.